09:00 - 19:00

Pzt - Cmt

   
   

(0 543) 229 91 28

      

info@acerilaclama.com

   

KARA SİNEK İLAÇLAMA

Kara Sinek İlaçlama

NEDEN İLAÇLAMA ŞİRKETİ ÇAĞIRMALI?

Haşerelerle mücadele profesyonelce yapılmalıdır.

Yapılması Gereken:

  • İlaçlanacak parazit veya canlı belirlenir,
  • Parazit veya Canlı'ya etkili olacak ilaç temin edilir,
  • Hangi yöntemin seçileceği belirlenir ve uygulamaya geçilir.

Şu üç madde ile kesin çözüm üretilir;

1-) Doğru ilaç

2-) Doğru uygulama

3-)Uygulamada süreklilik

haşere mücadelesinin temel koşullarındandır.

Biz doğru ilaç ve doğru uygulama işini uzman personellerimizle çok iyi yaptığımıza inanıyoruz. Uygun fiyat ve eksiksiz hizmet.

Sanıldığı üzere ilaçlama şirketleri yüksek meblağ içeren ilaçlama ücreti talep etmezler.

Telefon edin Whatsapp'tan mesaj bırakın. Size dönüş yapıp Sizi GEREKSİZ yere başınızı ağrıtan, Vaktinizi Boşa harcayıp, Gereksiz yere Para harcamanıza engel olan işlerden kurtaralım.

Telefon ile Whatsapp ve SMS ile çağırın Gelelim, Çözelim RAHAT EDİN

İlaçlama için Bize Ulaşabilirsiniz.

* İş Telefonu : 0 (262) 331 10 12

* GSM : 0 (543) 229 91 28

* GSM 2 : 0 (541) 471  41 05

* Whatsapp : 0 (543) 229 91 28

* Mail : info@acerilaclama.com

* Mail 2 : acerilaclama@gmail.com

KARASİNEĞİN GÖRÜNÜMÜ

Karasinek genellikle gri renkli, 4-7,5 mm uzunluğunda olur ve göğüs kafesinde dört siyah şerit bulunur. Karasinek (Musca domestica), iki kanatlılar takımının Muscidae familyasından bir böcek türü olmakla birlikte halk arasında ev sineği olarakta bilinmektedir.

Dünyadaki yaklaşık 100.000 sinek türünden biri olan Karasinek yerleşim bölgelerindeki bütün sineklerin % 90’ını oluşturmaktadır.Genel renkleri gri olmakta ve boyları 0,5 mm. ile 1 cm. uzunluğunda olabilmektedir.

Ömürleri ise ortalama 20-30 gün arasındadır.İlkbahar ve yaz aylarında her yerde görülebilirler.Leşçil olan Karasinek özellikle çöp alanlarında ve pis ortamlarda yaşamayı sevmektedir. Karasineklerin yaklaşık 5-6 dakikada bir dışkılaması ve dışkısında bol miktarda mikrobu barındırması karasinek ilaçlamasını önemli ve gerekli kılan en önemli unsurlardan bir tanesidir.

Çeşitli şekillerde mikrobun bir yerden başka bir yere taşınmasına neden olan karasinekler; kolera, diyare (ishal), hepatit, gıda zehirlenmesi, dizanteri, salmonella ve tifo gibi hastalıkların yayılmasında büyük rol oynar. Ayrıca karasinekler yaygın hastalıkların daha büyük alanlara yayılmasına da sebep olur. Bu kapsamda karasinekle mücadele oldukça önemlidir.

Bu konunun göz ardı edilmesi veya önemsenmemesi durumlarında ciddi hastalıklarla karşı karşıya kalınması oldukça yüksek ihtimaldir. Nitekim bir yılda 250 milyar karasineğin türeyebilmesi karasinek tehlikesinin ne kadar büyük olduğunu gözler önüne sermektedir.

KARASİNEK DAVRANIŞ, BESLENME ŞEKLİ VE ALIŞKANLIKLARI

Dinlenmek için köşeleri ve kıyıları ya da ince cisimleri tercih eder. İç mekânlarda, gün boyu zeminlerin, duvarların ve tavanların üzerinde dururlar. Dış mekânlarda bitkilerin, toprağın, çit tellerinin, çöp kutularının vs. üzerinde dururlar. Geceleyin ise dinlenme yerleri genellikle yiyecek kaynaklarının yanı ve toprağın 1,5-4,5 metre yukarısıdır. Aralarında insanlardan ve hayvanlardan kalan yiyecek artıkları ve ceset, çöp ve dışkı olan geniş çapta yiyecek tüketirler.

ÜREME

Karasinek yumurtaları larvalar için uygun besin sağlayacak herhangi bir sıcak, nemli malzemede kuluçkaya yatar. Dişiler toplamda 5-6 kez yumurtlar ve her yumurtlamada 75-100 arası yumurta meydana gelir. Karasinek İstilasının Belirtileri Yetişkin sinekler en yaygın hareketlilik belirtisidir. Larvalar ayrıca pupa evresinde beslenme malzemesinden sürünerek çıkarken görülebilir. Son olarak, pupaların kendileri bazen besin maddelerinin yakınında görülebilir.

KARASİNEK HAKKINDAKİ GERÇEKLER

Doğal ortamda bir karasineğin ortalama ömrü bir aydan daha azdır. Karasinekler yumurta, larva ve pupa evrelerini yaklaşık 10 günde tamamlar ve sonra yetişkin sinekler meydana gelir. Pupa evresinden çıktıktan sonra büyümeleri durur. Karasinekler tat alma organı görevi gören küçük tüylerle kaplıdır. Petek gözleri oldukça karmaşıktır; birbirinden ayrı binlerce lens onlara geniş bir görüş alanı sağlar.

Karasinekler belli başlı hastalık taşıyıcılarıdır. Tifo, tüberküloz, kolera ve dizanteri gibi rahatsızlıklara yol açan 100’ün üzerinde hastalık mikrobunu taşıdıkları bilinmektedir. Karasinekler bu mikropları dışkı, çöp ve diğer çürüyen maddelerle beslendikleri sırada ayakları ve ağızlarıyla toplar.

KARASİNEK İLAÇLAMA

Karasinekler etrafta uçuştukları zaman gerçek bir bela olabilir. Ama aynı zamanda hastalık da yayabilirler; bu nedenle onlardan kurtulmak önemlidir. Karasinek ile mücadele her zaman göründüğü kadar kolay olmaz. Çoğu kez bir sinek raketinden fazlasına ihtiyaç vardır. Karasinek ile mücadelenin çeşitli adımları mevcut olup, AÇER İLAÇLAMA size yardımcı olabilir.

İlk aşama tespit edilmedir. Karasineklerin diğer birçok sinekle karıştırılması çok kolaydır. Farklı türlerdeki sinekler benzer görünümde olabilir ama farklı mücadele yöntemleri gerektirir. AÇER İLAÇLAMA uzmanları önce sineğin türünü tespit edecek buna göre mücadeleyi gerçekleştirilecektir.

Karasineklerin yumurtalarını depoladıkları yerlerin tespit edilmesi çok önemlidir. Üstü örtülmemiş bir çöp kutusu veya bahçe avlusunda bulunan köpek maması çanağı gibi basit bir şey olabilir. Ama karasineklerin üreme yerleri çok ortada olan yerler olmayabilir. Üreme yerinin tamamen temizlenmesi ya da yok edilmesi gerekir. Eğer yok edilmezlerse, sinekler problem olmaya devam edeceklerdir.

Karasinek İlaçlamasında Dikkat Edilecek Hususlar

Sineklerle mücadele sırasında yapılacak hatalar geri dönülemez sonuçlara neden olabilirken bazı küçük hatalar sineklerin etkin bir şekilde yok edilmemesi ile sonuçlanabilmektedir.

Bu nedenle sinek mücadelesinde uygulamayı yapacak ekibin kesinlikle hassasiyet göstermesi gerekmektedir.

* İlaçlama yapılmadan önce açıkta bulunan bütün yiyecekler saklanmalı ve açıkta yiyecek bırakılmamalıdır.

* İlaçlama yapılacak alanda kesinlikle bir canlının bulunmadığından emin olunmalı ve bundan sonra ilaçlama işlemini gerçekleştirilmelidir.

* İnsan vücuduna doğrudan teması edecek giyecekler, havlular, bornozlar saklanmalı ve ilaca maruz bırakılmamalıdır.

* İlaçlama yaparken her köşenin dikkatli bir şekilde ilaçlandığından emin olunmalı ve hiçbir nokta atlanmadan ilaçlama yapılmalıdır.

* Kullanılan ilaçların etken maddesinin karasineklere karşı etkili olduğundan emin olunmalıdır.

* İlaçlama sırasında kullanılan ilaçların Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olması ve insan sağlığını korumaya yönelik düzenlemelere uygun olması gerekmektedir.

AÇER ilaçlama teknisyenleri inceleme sürecinde bu üreme yerlerinin belirlenmesi konusunda eğitilmiştir. Aynı zamanda yırtık sineklikler veya hasarlı kapı pencere yalıtımı gibi sineklerin evinize girmek için kullanabileceği yapısal sorunlara da işaret ederler. Sonraki aşama yetişkin sinekleri yok etmektir. Duruma bağlı olarak, sinek yemi, kapan ya da bir sinek ilacının kullanılması gerekebili

AÇER ilaçlama olarak Karasinek İlaçlamasında Kesin ve Garantili Çözüm sağlıyoruz. AÇER ilaçlama ile çalışan herkez memnun kalacaktır..

KARA SİNEK İÇİN İLAÇLANABİLECEK BAZI YERLER

Acenta, ana okulu, apart, apartman, aperatifçi, avm, baklavacı, balık lokantası, bina, börekçi, cafe, catering, depo, dershane, döner salonu, dükkan, dükkan, düğün salonu, ecza deposu, eczane, ekmek fırını, erkek yurdu, ev, fabrika, fast food, fırın, gözlükçü, gıda imalatı, halı saha, hamam, hastahane, hastane, havuz, hotel, ingilizce kursu, işyeri, işyeri, kafe, kafeterya, kaplıca, kebap salonu, klinik, konaklama tesisi, kozmetik, kreş, kulüp, kız yurdu, laboratuar, lojman, lokanta, mağaza, motel,

muayenehane, okul, otel, pansiyon, pastahane, pastane, pide salonu, plaza, plaza, poliklinik, restaurant, restoran, sağlık merkezi, sağlık ocağı, simit fırını, site, spor salonu, su deposu, tatlıcı, tıp merkezi, unlu mamul uretim veteriner, yabancı dil kursu, yemek fabrikası, yurt, zahireci, çiğ köfteci, özel hastane, özel kurs, özel lise, özel okul, şarkuteri, şirket vb.

Karasinek Araması Yapanlar Bunları da Aradı : Karasinek İlacı, Evde büyük kara sinek neden olur, Karasinek ilaçlama, Kara sinek ilacı tavsiye, Açık alanda karasinek ile mücadele, Kara Sinek tuzağı, Karasinek Kovucu, Evi sinek basması ne anlama gelir, Karasinek İlacı, Evde büyük kara sinek neden olur, Karasinek ilaçlama, Kara sinek ilacı tavsiye, Açık alanda karasinek ile mücadele, Kara Sinek tuzağı, Karasinek Kovucu, Evi sinek basması ne anlama gelir, Bayer Karasinek İlacı, Sintuz Karasinek Tuzağı, Karasinek büyüsü, Karasinek neden insana konar, Sivrisinek ömrü, Kara sinek filmi, Açık Alan Karasinek Kovucu, GUADİN Karasinek İlacı, Karasinek Granülü, Kokusuz Karasinek İlacı, Kara sinek kesin çözüm, Sinek ilaçlama nasıl Yapılır, Sinek İLAÇLAMA BELEDİYE, Sinek ilaçlama Makinesi, sivrisinek oldurucu, sinek ilacı, sivrisinek ilacı, karasinek kovucu, kara sinek kovucu, sinek neye gelmez, agita nedir, kara sinek, kara sivrisinek, karasinekler, kara sinek ilacı, sinek gelmemesi için, karasinek ilaçları, karasinek ilacı, sinek ilaçları, sinek ilaci, sinek ilaçı, sivrisinek ilaçları, karasinek tuzağı, sinek tuzağı, sinek kapanı, sinek kapani, sivrisinek kovucu bitki, sivrisinek kovucu bitkiler, sivrisinek kovucu bitkisel, kara sinek tuzağı, kara sinek tuzagi, sivrisinek tuzak, kara sinek ilacı tavsiye.