09:00 - 19:00

Pzt - Cmt

   
   

(0 543) 229 91 28

      

info@acerilaclama.com

   

ÇİYAN İLAÇLAMA

Çiyan İlaçlama

NEDEN İLAÇLAMA ŞİRKETİ ÇAĞIRMALI?

Haşerelerle mücadele profesyonelce yapılmalıdır.

Yapılması Gereken:

  • İlaçlanacak parazit veya canlı belirlenir,
  • Parazit veya Canlı'ya etkili olacak ilaç temin edilir,
  • Hangi yöntemin seçileceği belirlenir ve uygulamaya geçilir.

Şu üç madde ile kesin çözüm üretilir;

1-) Doğru ilaç

2-) Doğru uygulama

3-)Uygulamada süreklilik

haşere mücadelesinin temel koşullarındandır.

Biz doğru ilaç ve doğru uygulama işini uzman personellerimizle çok iyi yaptığımıza inanıyoruz. Uygun fiyat ve eksiksiz hizmet.

Sanıldığı üzere ilaçlama şirketleri yüksek meblağ içeren ilaçlama ücreti talep etmezler.

Telefon edin Whatsapp'tan mesaj bırakın. Size dönüş yapıp Sizi GEREKSİZ yere başınızı ağrıtan, Vaktinizi Boşa harcayıp, Gereksiz yere Para harcamanıza engel olan işlerden kurtaralım.

Telefon ile Whatsapp ve SMS ile çağırın Gelelim, Çözelim RAHAT EDİN

İlaçlama için Bize Ulaşabilirsiniz.

* İş Telefonu : 0 (262) 331 10 12

* GSM : 0 (543) 229 91 28

* GSM 2 : 0 (541) 471  41 05

* Whatsapp : 0 (543) 229 91 28

* Mail : info@acerilaclama.com

* Mail 2 : acerilaclama@gmail.com

Çıyan, çıyangiller sınıfına aittir. Kırkayaklarla benzerliklerinden dolayı “kırk ayaklı” olduğu düşünülse de aslında bu yanıltıcıdır ve çıyanların 15 ila 177 çift ayakları vardır.

Çıyanlar uzundurlar ve her bir segmentin bir çift ayağı içerdiği, segmentlere ayrılmış yassı bir vücutları vardır.

Çıyanlar, birçok değişik renkte olurlar ama genellikle kahverengi ya da kırmızımsı turuncu renklerdedirler.

Türlerine göre boyları 4 ile 152 mm arasındadır.

Çıyanların başında bir çift uzun ve hassas anten bulunur. Küçük ağızları ve zehir bezelerinin bulunduğu pençe gibi büyükçe organları vardır.

 

Çoğu cins çıyan aslında etobur hayvanlar olup geceleri avlanmaya çıkarlar ve solucan, örümcek ve küçük omurgalılar gibi kurbanlarını pençeleriyle paralize ederler.

DAVRANIŞI, BESLENMESI VE ALIŞKANLIKLARI

Yetişkin çıyanlar, kışları genellikle karanlık, nemli ve tenha yerlerde saklanırlar. Yazın ya da ilkbaharda yumurtalarını nemli toprağın içine bırakırlar. Çıyanlar büyüdükçe gövdelerinin diğer bölümleri ve kalan çift ayakları tamamlanır.

Çoğu çıyanlar bir yıldan fazla, hatta bazıları altı yıla kadar yaşar. Çıyanlar evlere ve binalara girebilirler ama gündüzleri dolaşmazlar. Banyo, dolap, zemin kat gibi nemli yerlerde ve diğer haşerelerce tercih edilen yerlerde saklanırlar.

Çıyanlar avlarını yoğun tüylerinin bulunduğu antenleriyle hissederler. Çene ayaklarındaki dişlerini kullanarak kurbanlarına zehir enjekte ederler ve kurbanlarını hareketsiz hale getirirler. Birinci ve ikinci çene ayağı yoluyla avlarını ağızlarına getirirler ve sonrasında alt çeneleriyle parçalarlar.

Çoğu çıyanlar etoburdur ve yumuşak gövdeli böcekler, örümcekler, solucanlar ve diğer kırkayaklar da dâhil olmak üzere diğer eklem bacaklılardan beslenirler.

ÇIYAN İSTİLASININ BELİRTİLERİ

Çıyanlar, genellikle kendilerinin fiziksel olarak görülmesi dışında varlıklarına dair başka herhangi bir iz bırakmazlar ve belirti göstermezler.

Diğer Bilgiler : Çıyanlar hızlı hareket eden, çevik ve gececi hayvanlardır. Geceleri aktif oldukları ve hızlı hareket ettikleri için insanlar tarafından seyrek olarak görülürler. Bazı çıyanlar 200’e kadar optik üniteden oluşan bileşik göz yapısına sahip olsalar da bazı çıyanların da hiç gözü yoktur. Bütün çıyanların görme yeteneği zayıftır ve avlarını koklayarak ya da dokunarak bulurlar.

Eğer diğer yırtıcı hayvanlardan korunabilirlerse ve yaşadıkları ortam hayatta kalmalarına elverişliyse altı yıla kadar yaşayabilirler. Eklem bacaklılar içerisinde diğer hayvanlara göreceli olarak uzun bir ömre sahiptirler. Çıyanlar zehirlidir. Zehirleri, kurbanlarını yakalamalarını ve diğer yırtıcı hayvanlara ya da doğadaki diğer düşmanlarına karşı kendilerini korumalarını sağlar. Çıyanların zehri insanlar için ölümcül bir tehlike yaratmasa da ısırıkları acı verici olabilir.

AÇER İLAÇLAMA OLARAK ÇİYAN İLAÇLAMASINDA KESİN VE GARANTİLİ ÇÖZÜM SAĞLIYORUZ. AÇER İLAÇLAMA İLE ÇALIŞAN HERKES MEMNUN KALACAKTIR.

Çıyan için Arama Kelimeleri : Doğal Çiyan İlacı Evde çıyan neden çıkar Evde çıyan buldum Çiyan Kovucu Apartmanda çıyan Ev çıyanı ekşi Tuvalette çıyan Çiyan Nasıl ürer Doğal Çiyan İlacı Evde çıyan neden çıkar Evde çıyan buldum Çiyan Kovucu Apartmanda çıyan Ev çıyanı ekşi Tuvalette çıyan Çiyan Nasıl ürer Çıyan zehiri Çıyan Kırkayak farki Evde kırkayaktan nasıl kurtulurum Çiyan böcek ilacı Ciyan evden nasıl uzaklaştırılır Çıyan neyi sevmez Akrep Çiyan İlacı Çiyan Satın Al En tehlikeli çıyan Çiyan ilacı kullananlar Yorumları Çıyan ilaçlama Çiyan öldürür mü Saksıdaki kırkayaklardan kurtulmak.