09:00 - 19:00

Pzt - Cmt

   
   

(0 543) 229 91 28

      

info@acerilaclama.com

   

EV FARESİ İLAÇLAMA

Ev Faresi İlaçlama

NEDEN İLAÇLAMA ŞİRKETİ ÇAĞIRMALI?

Haşerelerle mücadele profesyonelce yapılmalıdır.

Yapılması Gereken:

  • İlaçlanacak parazit veya canlı belirlenir,
  • Parazit veya Canlı'ya etkili olacak ilaç temin edilir,
  • Hangi yöntemin seçileceği belirlenir ve uygulamaya geçilir.

Şu üç madde ile kesin çözüm üretilir;

1-) Doğru ilaç

2-) Doğru uygulama

3-)Uygulamada süreklilik

haşere mücadelesinin temel koşullarındandır.

Biz doğru ilaç ve doğru uygulama işini uzman personellerimizle çok iyi yaptığımıza inanıyoruz. Uygun fiyat ve eksiksiz hizmet.

Sanıldığı üzere ilaçlama şirketleri yüksek meblağ içeren ilaçlama ücreti talep etmezler.

Telefon edin Whatsapp'tan mesaj bırakın. Size dönüş yapıp Sizi GEREKSİZ yere başınızı ağrıtan, Vaktinizi Boşa harcayıp, Gereksiz yere Para harcamanıza engel olan işlerden kurtaralım.

Telefon ile Whatsapp ve SMS ile çağırın Gelelim, Çözelim RAHAT EDİN

İlaçlama için Bize Ulaşabilirsiniz.

* İş Telefonu : 0 (262) 331 10 12

* GSM : 0 (543) 229 91 28

* GSM 2 : 0 (541) 471  41 05

* Whatsapp : 0 (543) 229 91 28

* Mail : info@acerilaclama.com

* Mail 2 : acerilaclama@gmail.com

GÖRÜNÜMÜ

Fındık fareleri açık kahverengi veya gri ile siyah arası renkte kısa tüylerle kaplı olup, göbek kısımları daha açık renktedir. Kulaklarında ve kuyruğunda da vücudundakinden daha az olmak kaydıyla, tüy bulunmaktadır. Yetişkin fareler 12-30 gram arası ağırlıkta olup, burundan kuyruk ucuna kadar 20 cm’e kadar büyüklüğe ulaşabilirler. Dışkıları çubuk şeklinde ve her iki tarafı sivri uçludur.

Davranış, Beslenme Şekli ve Alışkanlıkları : Normalde, fındık fareleri yuvalarını çiftlik alanlarında, otlu ve ağaçlık alanlarda karanlık ve doğal şartlara karşı korunaklı ve hazır besin kaynaklarına yakın mesafede olan yerlerde yaparlar. Çok meraklı bir tabiata sahip olan fındık faresi gününü mıntıkasında dolaşarak geçirip yeni veya anormal şeyleri araştırır. Fındık faresi, beslenmesinde, eğer varsa, tohum ve fındığı tercih eder ama, aslında bu fırsatçı hayvan bulduğu her şeyi yemektedir. Fare ilaçlama da kullanılan yemler çok çekici olmasına rağmen fındık faresi zaman zaman yem çekingenliği gösterir.

Dışarıdaki sıcaklık düşmeye başladığı zaman, kış uykusuna yatmadıkları için, fındık fareleri yaşamak için daha sıcak yerler aramaya başlar.

Çoğu kez, etrafa yayılan yiyecek kokusu ve sıcaklığın etkisiyle, fındık fareleri binalara girebilmek için, kablo hatları, boru ağızları ve kapı altı boşlukları gibi her türlü girişten faydalanırlar.

Üreme ; Fındık faresi çok hızlı üremesiyle bilinmektedir. Dişi bir fındık faresi, her bir doğumda ortalama altı yavru olmak üzere her yıl sekize kadar doğum yapabilmektedir. 21 günlük hamilelik sonrası, bu fındık faresi yavruları tüysüz, gözleri kapalı ve tümüyle annelerine bağımlı olarak doğarlar. Yaklaşık 21 günde ergin fareler sütten kesilip çevrelerini keşfetmek için yuvalarından uzakta kısa gezintiler yapmaya başlayabilir. Farelerin çoğu yaklaşık 35 günlükken cinsel olgunluğa ulaşır ve altı haftalık olduklarında çiftleşmeye başlar.

Fındık Faresi : İstilasının Belirtileri Gözle Görülmeler Genellikle akşamları hareket halinde olsalar da, fındık farelerini gündüz vakti de evinizde dolaşırken görmeniz mümkündür. Bu hayvanlar sıklıkla duvarların etrafında koştururken ya da normalde sakin olan saklanma yerlerinden kaçarken görülürler. Dışkılar Nerede fare varsa orada dışkı vardır. Bu küçük topaklara hayvanların ziyaret ettiği veya dolaştığı her yerde rastlanılması olağandır. Yaklaşık 3 ila 6 mm uzunluğunda olan bu dışkılar uçları sivri çubuk şeklinde olabilir.

İnsanlar fındık farelerinin dışkılarını, Amerikan hamam böceklerinkiyle karıştırabilmektedir. Genel olarak boyutları ve görünümleri benzer olsa da farenin dışkısında farenin kendisini kaşıması nedeniyle tüy olabilir. Bunun yanı sıra böcek dışkısının uçları sivri olmayıp genellikle kenarlardan aşağı doğru dökülen kabartılar bulunur. Ayak izleri Fareler çevrelerini kolaçan ettikçe, arkalarından sık sık yüzeyler üzerinde ayak izleri ya da başka izler bırakırlar.

Dört parmaklı ön ayakları ve beş parmaklı arka ayak izlerinin meydana getirdiği farklı iz şekli oradan bir farenin geçtiğine dair çok açık bir işarettir. Kemirme/Çiğneme Fındık fareleri çok farklı çeşitte maddeleri çiğneyebilmeleriyle bilinirler.

Çoğu kez, talaş ve yeni çer çöp birikintileri ilk hasar göstergesidir. Diş ve ısırık işaretleri ayrıca, sık sık gidilen yerlerin kenarlarında, cisimlerin köşelerinde veya bir bölgenin içine doğru oluşturulmuş oyuklarla fark edilebilir. Oyuklar/Tüneller Fındık fareleri, izolasyon ve diğer yumuşak malzemeler gibi karanlık ve korunaklı bir ortam sağlayan malzemeler içinde yuva yapmaya meyillidir. Bu yuvalar genelde toz ve örümcek ağı barındırmayan ama belki dışkı pisliklerinin olabildiği oyuklar ve tünellerle karakterize edilir.

Sesler : Akşam saatleri boyunca, özellikle etraf karanlığa ve sessizliğe büründüğünde, bu küçük hayvanların duvarları kemirip, eşeleyerek, tavanların etrafında koşuşturarak ve muhtemelen cıyaklayarak çıkardıkları sesler sıklıkla duyulabilir.

Koku : Fındık faresinin idrarı diğer kemirgenlerle iletişiminde önemli bir rol oynar. Çoğu kez, kemirgenler dişileri kendine çekmek veya diğer erkekleri uzaklaştırmak için bir bölgeyi işaretlerler. Geniş bir kemirgen popülasyonunun bulunduğu veya uzun bir süre bulunmuş olduğu bir alanda farklı bir koku fark edilebilir.

FINDIK FARESİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ

Fındık faresi insanların yaşam alanlarında yaşamaya meyilli olmasıyla bilinen küçük bir memelidir. İnsanların yanında sıradan fındık faresi dünyadaki en yaygın memeli türlerinden biridir. Asya’ya özgü olan bu kemirgenler dünyanın her yanına yayılmıştır. Çoğunlukla insanlara ait yaşam alanlarında veya yakınlarında yaşadıkları görülmektedir. Aynı zamanda laboratuvar deneği olarak da kullanılabilmektedirler ve bilimsel araştırmalara büyük katkı sağlamaktadırlar.

Fındık faresi yürür, koşar ve dört ayağı üzerinde durur. Aynı zamanda arka ayakları üzerinde de durabilir ve kuyruğundan destek alması hareket halindeyken ayrıca dengeyi sağlar. Fındık fareleri keskin bir duyma hissine sahiptir ve diğer farelerle ciyaklamaya benzer tiz bir sesle iletişim kurar. Bu ciyaklamaların bazısı insanlar için duyulabilir olsa da diğerleri ses ötesi aralığındadır. Sıradan fındık faresi 12-22 gram arası olup 20 cm’e kadar büyüyebilir. Siyah ile açık kahve veya gri renkte, kısa tüylü ve gövdesi daha açık renklidir

AÇER İLAÇLAMA OLARAK EV FARESİ İLAÇLAMASINDA KESİN VE GARANTİLİ ÇÖZÜM SAĞLIYORUZ. AÇER İLAÇLAMA İLE ÇALIŞAN HERKES MEMNUN KALACAKTIR.

Ev Faresi için arama kelimeleri : Fare ile mücadelede en etkili yöntem Eve fare girmemesi için ne Yapmalıyım En etkili fare zehiri Forum Lağım faresi nasıl öldürülür video Dinimizde eve fare girmesi Evde fare var nasıl kurtulabilirim Evde fare zehiri yapımı Eve giren fare nasıl çıkarılır Fare ile mücadelede en etkili yöntem Eve fare girmemesi için ne Yapmalıyım En etkili fare zehiri Forum Lağım faresi nasıl öldürülür video Dinimizde eve fare girmesi Evde fare var nasıl kurtulabilirim Evde fare zehiri yapımı Eve giren fare nasıl çıkarılır Çatı faresi Lağım faresi Fare Tarlada fare mücadelesi Çatı faresi zararları Fare ceviz yermi Sıçan MÜCADELESİ Fare balkona tirmanir mi Evde fare var Kadınlar Kulübü Fare Yapışkanı ile Fare Yakalama Fare domates yermi Kartonpiyerin içine fare girdi Kör sıçanla mücadele Farenin doğal düşmanları Çiftliklerde Fare ile mücadele Fare çeşitleri Tarla faresi ile Mücadele ilaçları Fare zehiri yiyor ama olmuyor En iyi fare ilaçlama şirketi Fare İLAÇLAMA BELEDİYE Fare ilaçları Fare ilaçlama kesin çözüm mü Promer ilaçlama Fare ilaçlama nasıl yapılır rüyada fare öldürdüğünü görmek lağım faresi fare zehiri lağım fareleri ruyada fare gormek ruyada buyuk fare gormek fare sesi  fındık faresi  rüyada fare görmek diyanet  fare ilaçlaması  rüyada fare görmek ne anlamına gelir  fare boku  fareler  farelerin  farenin  fare nasıl yakalanır  büyük fare  büyük fareler  cardın fare  fare ne yerse ölür  fare ne yemeyi sever  fare ilaci  fare ilacı  fare ne yer  fareler ne yer  fare yakalama  en etkili fare zehiri  cardon fare  cardon faresi  eve fare girmemesi için ne yapmalıyım  fare zehiri insani oldurur mu  evde fare zehiri yapımı  fare zehiri pastası  dinimizde eve fare girmesi  fare yakalama teknikleri  en etkili fare zehiri forum  fare ile mücadelede en etkili yöntem  evde fare var nasıl kurtulabilirim  eve giren fare nasıl çıkarılır.